вівторок, 19 грудня 2017 р.

СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ЧЕМПІОНАТУ ЗАПОРІЖЖЯ З БОРОТЬБИ "НАВХРЕСТ"

16-17 грудня 2017 року на базі Запорізького навчально-виховного комплексу №108 проходив Чемпіонат Запоріжжя з боротьби «Навхрест», присвячений Дню Збройних Сил України.
Дуже вправно боровся учень 5-А класу Булах Іван. У першій зустрічі він здобув перемогу з рахунком 2-1. Друга зустріч - на користь Івана: 3-0. Фінальний поєдинок, на жаль, маленький козак програв із рахунком 2-1, але це не завадило хлопцеві посісти почесне ІІ місце на Чемпіонаті Запоріжжя з боротьби «Навхрест».Дівчатка Малинська Анастасія і Бахтіна Анастасія вибороли ІІІ місце.У віковій категорії 13-14 років учень 8-Б класу «Козацького ліцею» Митрович Михайло також посів ІІІ місце. Переможці й призери були нагороджені почесними Грамотами і медалями.
     Вітаємо наших вихованців гуртка бойового рукопашу «Спас» із дебютним виступом на змаганнях та із досить хорошим результатом. Бажаємо тільки успіхів на тренуваннях і нових перемог!



Немає коментарів:

Дописати коментар

СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ЧЕМПІОНАТУ ЗАПОРІЖЖЯ З БОРОТЬБИ "НАВХРЕСТ"

16-17 грудня 2017 року на базі Запорізького навчально-виховного комплексу №108 проходив Чемпіонат Запоріжжя з боротьби «Навхрест», присвяч...